Dagverloop (video)

Wij zijn steeds ruim op voorhand aanwezig! Initiële opnames tijdens maquillage en bezoek bij de kapper. Opnames bruidsjurk, schoenen, parfum, sierraden, ... Wij stellen ons bij het aankleden 'gepast' en discreet op.
Opnames in en rond het gemeentehuis/stadhuis zonder gebruik van storend invullicht. Klassieke 'must-have's tijdens de huwelijksinzegening. Close-ups van familie en bruidspaar, alle andere aanwezigen in globale opname-modus.
Opnames in en rond de kerk zonder gebruik van storend invullicht. Wij hebben ervaring met zowel protestantse als christelijke plechtigheden. Buiten de 'must-have's, vele detailopnames van familie, bloemstukken en andere sierstukken. Globale opname van alle aanwezigen.
Verplaatsing naar externe locatie. Aanvullende sfeeropnames naast de foto-shoot.
Algemene sfeerbeelden van de locatie en genodigden.
Sfeerbeelden van het avonddiner, openingsdans en eventuele attracties. Uitzonderlijk gegeven is dat wij aanwezig blijven tot de laatste belangrijke gebeurtenis! Met andere woorden, GEEN TIJDSLIMIET!
Ben

+20 JAAR ERVARING

video huwelijksreportages worden voor volledige dagopnames doorgaans uitgevoerd door 2 camera-mensen. De opnametechniek is gebaseerd op registratie van alle belangrijke hoogtepunten, om achteraf een boeiende verhaallijn met romantiek en emotie te monteren.
'The Story'

'The gear'

Geen goede video-opnames zonder het juiste materiaal! Wij vertrouwen op Sony® voor een natuurgetrouwe en hoogwaardige video/audio-kwaliteit. Onze inzet bestaat uit enerzijds een 'field'-camera en anderzijds uit de nieuwe generatie uiterst compacte maar professionele en superstabiele handheld-camera's. Deze laatste hebben het voordeel dat we zeer discreet tussen de aanwezigen kunnen opnemen en die bovendien uitstekend geschikt zijn voor fusion opnames!
Audio is minstens zo belangrijk als video! Een beeldpassage kan men software-matig nog best corrigeren. Helaas is dit niet het geval met geluid. Bij de kerkelijke ceremonie wordt het geluid apart opgenomen op een professionele geluidsdrager en wanneer nodig kunnen we desgewenst met (borstspeld-)lavalier-microfoons werken.